Verbouwing Jan Rozing Mannenmode-Schagen

“We doen al meer dan dertig jaar zaken. Pim de Herder is een goede kennis van mijn ouders. Alle verbouwingen en uitbreidingen zijn door dit bureau gedaan. We zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening en de kwaliteit van het werk”.

Arjo Rozing

Stoop Groenvoorziening-Waarland

Stoop Groenvoorziening werkt al jaren met  Pim de Herder/Commandeur. Voor de nieuwbouw van kantoren, loodsen en garages is regelmatig een beroep gedaan op de specifieke kennis en ervaring.  Stoop Groenvoorziening is bijzonder tevreden over de samenwerking.

Stoop Groenvoorziening

Recreatiepark Wiringherlant

Voor recreatiepark Wiringherlant in Hippolythushoef verzorgde Commandeur Bouwontwikkeling  de bouw- en constructietekeningen en vergunningenaanvraag. Iwan Dekker, eigenaar en ontwikkelaar van het park, is erg tevreden over de begeleiding bij het project dat in eerste instantie 17 recreatiewoningen, een receptie en horecafaciliteiten, omvatte. Iwan Dekker: “We gaan uitbreiden met zeven nieuwe woningen, ook die worden weer door Commandeur getekend”.

Iwan Dekker

Vrijstaande woning – Broek op Langedijk

Wij zijn erg tevreden met Commandeur Bouwontwikkeling. In 2021 hebben wij een kavel gekocht en zijn voor het tekenen en de bouwkundige uitwerking van de woning steeds uitstekend geholpen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en die wensen zijn opgenomen in het uiteindelijke ontwerp. De aanvraag bij de gemeente en de daarbij behorende obstakels werden zeer goed opgepakt en daarbij zijn wij steeds geholpen. Het resultaat is een prachtige woning.

Harry & Fenneke Visser

Verbouwing Pioniershuis – Slootdorp

In 2022 hebben we de firma Commandeur benaderd om ons te helpen met onze plannen voor de verbouwing van de voormalige Nederlands Hervormde kerk in Slootdorp. We wilden deze een herbestemming geven naar kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. Vanaf de eerste kennismaking was de klik super. We hebben onze ideeën en wensen aangegeven en we waren dan ook erg blij en verrast toen de eerste tekeningen gepresenteerd werden. Hele goede ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen. Ook de 3D impressies waren erg mooi en hebben ons geholpen om onze plannen door de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed goedgekeurd te krijgen. Alle administratieve handelingen die bij het verkrijgen van een Omgevingsvergunning voor een Rijksmonument horen zijn ons uit handen genomen zodat we zelf volop bezig konden zijn met de financiering en de aannemer. Het enige dat we zelf helaas moesten doen was het betalen van de facturen. Al met al een hele fijne en laagdrempelige samenwerking die in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Jolanda & Klaas Lengers
Pioniershuis Slootdorp