Onze referenties

Verbouwing Jan Rozing Mannenmode-Schagen

Jan Rozing Mannenmode is al 75 jaar een begrip voor Schagen en omgeving. In 2011 is het pand, gelegen tegenover de kerk, ingrijpend verbouwd. Arjo Rozing: “We hebben de winkel uitgebreid en het interieur gerestyled. Bovendien hebben we boven het winkelpand een appartementencomplex gerealiseerd”.
Commandeur Bouwontwikkeling, voorheen architecten- en ingenieursbureau Pim de Herder, heeft voor Jan Rozing alle bouw- en constructietekeningen verzorgd. Verder heeft Commandeur de wijzigingen in de bestemmingsplannen begeleid. Arjo Rozing: “We doen al meer dan dertig jaar zaken. Pim de Herder is een goede kennis van mijn ouders. Alle verbouwingen en uitbreidingen zijn door dit bureau gedaan. We zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening en de kwaliteit van het werk”.

Stoop Groenvoorziening-Waarland

Stoop Groenvoorziening werkt al jaren met  Pim de Herder/Commandeur. Voor de nieuwbouw van kantoren, loodsen en garages is regelmatig een beroep gedaan op de specifieke kennis en ervaring.  Stoop Groenvoorziening is bijzonder tevreden over de samenwerking.

Recreatiepark Wiringherlant

Voor recreatiepark Wiringherlant in Hippolythushoef verzorgde Commandeur Bouwontwikkeling  de bouw- en constructietekeningen en vergunningenaanvraag. Iwan Dekker, eigenaar en ontwikkelaar van het park, is erg tevreden over de begeleiding bij het project dat in eerste instantie 17 recreatiewoningen, een receptie en horecafaciliteiten, omvatte. Iwan Dekker: “We gaan uitbreiden met zeven nieuwe woningen, ook die worden weer door Commandeur getekend”.